Donacije

Film je polet duha, emocija pokreta i vidljivi izraz beskonačnosti.“

Ričoto Kanudo

Budite i Vi deo misije teslafilma!

Napraviti film je čudo. Početkom 20. veka, kada se filmska umetnost rađala, kinematografija je bila tehnološko čudo koje se poredi sa modernim letovima u kosmos. Samo nekoliko privilegovanih država na svetu, među kojima je i naša zemlja, moglo je tada da se pohvali istinskim vrednostima totalne umetnosti. Iako sa dugom i jedinstvenom tradicijom danas je film, kod nas, ugrožena kategorija, koja je toliko kompleksna i teška da se malobrojni uopšte odvaže da krenu u produkciju filmskog ostvarenja.

Produkcija teslafilm-a već bezmalo deceniju uspeva da dokaže da nezavisna filmska produkcija ima perspektivu. Naša ostvarenja dobila su potvrdu sa najrazličitijih strana, od selekcija na prestižnim međunarodnim festivalima najvišeg ranga do osvajanja specijalnih priznanja i nagrada. Filmovi naše produkcije ostvarili su bioskopske i televizijske distribucije na nacionalnom, regionalnom i međunarodnom nivou.

Poverenje su nam dale mnoge najrelevantnije institucije i ugledni pojedinci, stoga se naš filmski potencijal potvrđuje u proteklom periodu sa najvišim ocenama pouzdanosti i vrhunskog profesionalizma.

Ako želite da budete deo ove istinske avanture koja za cilj ima visoko umetničku vrednost za sva vremena, podržite svojim prilogom stvaranje novog filma!

Filmovi u fazi realizacije:

Line production Stone: Dokumentarno-igrani film „Skriveni grad“

(Trajanje filma 45 min.)

Line production Stone: Dokumentarno-igrani film „Čovek sav od muzike“

(Trajanje filma 30 min.)

Line production Scuba Dream: Podvodni film „Podvodni svemir“

(Trajanje filma 30 min.)

Line production Tesla: Igrani film - radni naslov: „Džepovi puni svetlosti“

(Trajanje filma 70 min.)

Kao znak zahvalnosti, u skladu sa visinom donacije, dobićete:

  • EUR 50: Plakat + pregled filmova iz produkcije Teslafilma
  • EUR 100: Majica + pozivnica za premijeru filma
  • EUR 200: Pozivnica za premijeru filma filma + pristup pregledavanju filmova iz produkcije Teslafilma
  • EUR 300 - 999: Navođenje imena sponzora u odjavnoj špici filma + pozivnice za premijeru filma + paket sa memorabilijama filma + pristup pregledavanju filmova iz produkcije Teslafilma
  • EUR 1000 i više: Brendiranje sponzora na sajtu Teslafilma, navođenje imena i logoa sponzora u odjavnoj špici filma, navođenje imena i logoa sponzora u štampanim materijalima (flajer, katalog, plakat, DVDs), navođenje imena sponzora u gostovanjima filmske ekipe na svim oblicima medija (tv, radio, web, štampa, itd.)
  • EUR 5000 i više: mogućnost udela u distribuciji filma